Uitslag MRI 31.05.2019

Maandag 3 juni kreeg ik rond 18.00 uur de uitslag van de MRI welke ik drie dagen eerder in het VUMC had. Mijn mobiel was ik na mijn middagdutje vergeten om van de vliegtuigstand te halen, wat ik meestal doe om een uurtje ongestoord te kunnen liggen. Nadeel hiervan was dat ik de telefoon niet had gehoord en dus de hoofdbehandelaar van het VUMC had gemist met de uitslag. Gelukkig had ze mijn voicemail ingesproken waarin ze verwoorde dat het een positieve uitslag was! De tumor is stabiel en groeit niet verder wat enorm goed nieuws was. Vreemd genoeg was ik teleurgesteld dat de trend van de vorige scan, waarin de tumor duidelijk geslonken was, niet doorliep. Ik had verwacht dat de dagelijkse chemo voldoende zou zijn om ‘het monster’ verder te doen vernietigen. Woensdag 5 juni belde ze toch nog een keer om me persoonlijk te vertellen dat het een goede uitslag was. Ze vertelde dat ze al verwachtte dat ik teleurgesteld was en ze me daarom nog een keer belde wat ik erg op prijs stelde.

En door….

Na een paar dagen later weer bekomen te zijn van de hoeveelheden ‘MRI medicatie’ begon het besef te komen dat het een mooie uitslag is waar we weer acht weken verder mee kunnen. Deze uitslag geeft ook weer groen licht om door te mogen gaan met de studiebehandeling en daarmee ook de dagelijkse chemo. Eigenlijk raar dat je blij kan zijn met een dagelijks portie chemo!

De wekelijkse bloedcontrole in het VU op de donderdag laat geen afwijkingen zien. De tot nu toe enige afwijking in het bloed was de dag na Hemelvaart waarbij de leverwaarden iets afwijkend waren ten opzichte van de vorige metingen. Ik denk dat het te verklaren was door de te gezellige Hemelvaartsdag waar de stichting OPA een oldtimer dag in Kamerik had georganiseerd en de genuttigde koude alcoholische versnaperingen, de dag erna, zichtbaar in het bloed waren.🙄

Het werken doet me goed ondanks dat het opstarten in de ochtend lastig blijft.De volgende MRI valt in de vakantie en zal naar voren worden verplaatst, wordt vervolgd.

Groet, Patrick.

Ik ben weer voorzichtig gestart met werken wat me goed doet.

4 gedachten over “Uitslag MRI 31.05.2019

  1. Wat mooi bericht Patrick ook al wil je meer maar stabiel wil toch ook wat zeggen.
    Positief daar kun je weer meer vooruit.
    Fijn dat het werk je weer goed doet. Top man

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s